RACLET SAFARI

Ima najlepši in najprostornejši bivalni prostor,
z dvemi ogromnim “King size” posteljami.

RACLET SAFARI

 1. Raclet Safari Lite* (naletna zavora) = 9.990 € (Kredit na 84 obrokov: 156 €/obrok *informativni izračun kredita brez pologa)
 2. Raclet Safari Lite* (naletna zavora, sončno platno Basic) = 10.490 €
 3. Raclet Safari Lite* (naletna zavora, sončno platno Deluxe) = 10.990 € 
 4. Raclet Safari (naletna zavora) = 11.990 €
 5. Raclet Safari (naletna zavora, kuhinja) = 13.490 €

* (Lite) brez predprostora

AKCIJA:

Raclet Safari (naletna zavora) Nova, letnik 2023 (-2.000 €) 1 kos 11.990 € = 9.990 €


3D VIRTUALNI SPREHOD

Ena od velikih prednosti Raclet Safari je zelo velik 29 m² prostor. Razdeljen je med skoraj 12 m² glavnega bivalnega prostora in spalnice ter nadaljnjih 17 m² v predprostoru. Imeli boste dovolj prostora za vso vašo kamp opremo, kot tudi za igro otrok ob slabem vremenu.

 • Zelo prostorna in primerna za velike družine.
 • 2 zelo veliki “king size” zakonski postelji 165 x 200 cm.
 • Ogromno dodatne opreme že vključena v ceno brez doplačila.
 • Enostavno in zelo hitro sestavljanje kabine.
 • Z naletno zavoro lahko šotorsko prikolico ena sama oseba brez skrbi spušča tudi po strmem klancu navzdol.

SPALNA KABINA

Osrednji bivalni prostor vam omogoča dostop do dveh zelo velikih “king size” ležišč 165 x 200 cm. Ta osrednji prostor je hkrati skladiščni prostor, v katerem lahko shranite svoje stvari med potovanjem, ko je prikolica zaprta.

Vsaka postelja ima letveno osnovo in je obdana z bombažnim šotorom, ki predstavlja spalnico in se lahko poljubno zapre. Ta šotor ustvarja zračno blazino med streho spalnice in streho zunanjega šotora in ima izolacijski učinek, saj omili nihanja temperature v spalnici.

Vsaka soba ima tudi veliko okno s komarniki in obarvanim panelom za zatemnitev. Okna je mogoče odpreti tudi od slabem vremenu, saj so oblikovana tako, da dež ne pada v spalnico, hkrati pa s tem poskrbite za pretok zraka skozi sobo.

Pod vsako posteljo lahko vstavite dodatno spalnico in tako namestite dodatne 4 osebe. Ti šotori omogočajo dober spanec, saj imajo nepremočljivo talno podlogo in bombažne stene. Lahko se jih uporablja tudi kot skladiščno območje, zaščiteno pred vlago.

PREDNOSTI PREDPROSTORA

Talno podlogo lahko zaradi svoje zadrge, namestite ali odstranite, kadar želite v le nekaj minutah. Narejena je iz PVC prevlečene tkanine, tako da se jo lahko zlahka očisti z malo vode.

Vsa okna imajo tonirane panele za zatemnitev predprostora ali zakrivanje vaših stvari pred pogledi, ko ste odsotni.

Otroci se lahko igrajo na suhem, varni pred vlago, saj je predprostor opremljen s talno podlago vse do robov, kar vas bo zaščitilo pred slabim vremenom in vetrom.

RAZLIČNE MOŽNOSTI POSTAVITVE IN UPORABE

 1. Kratki postanki. Kabina, ki jo postavite v pičlih 5 minutah se lahko uporablja samostojno brez predprostora!
 2. Podaljšani vikendi. Na kabino je možno pritrditi *sončno platno.
 3. Daljši oddih. Prikolico lahko postavite s pripadajočim predprostorom in *sončnim platnom.

* Sončno platno je možno dokupiti z doplačilom.

 • Trigano Raclet Safari
 • Čas postavitve
 • Velikost postelje
 • Dovoljena skupna teža
 • Teža prazne prikolice
 • Naletna zavora
 • Velikosti gum
 • Skupna velikost prikolice (DxŠxV)
 • Površina
 • Trigano Raclet Safari
 • 5 minut (20 minut)
 • Dve zelo veliki postelji: 200 x 165 cm
 • 495-650 kg (odvisno od države)
 • 365 kg, 410 kg z kuhinjo
 • Z naletno zavoro
 • 135 R 13
 • 330 (375 s kuhinjo) x 144 x 120/130 cm
 • 29 m2

VKLJUČENO V CENO

 Naletna zavora

 Rezervno kolo

 Podporno kolo

 Talna podloga na zadrgo

 Letveno posteljno dno

 Komarniki

Hitra postavitev

Postavitev kabine brez predprostora
traja le 5 minut !
Kabino lahko postavi ena sama oseba.

Čas postavitve: 5-20 minut

Ta preprostejši, hitri sistem naredi Safari privlačen za vikend oddihe, kjer lahko šotorsko prikolico postavi eden od staršev, medtem ko drugi pazi na otroke.

1
2
3
1

PLATNO: Visoko kakovostno bombažno platno, narejeno za trajnost, ekskluzivno za Trigano. Ten Cate and Latime platna so proizvedena v Evropi ter so debelejša in kakovostnejša od platen konkurence.

2

OKNA: Velika okna za obilo svetlobe tudi v deževnih dneh.

3

SONČNA TENDA: Možnost doplačila.

1
2
3
4
1

TALNA PODLAGA: Podlaga predprostora se zapne z zadrgo in tako preprečuje vstop nezaželenim živalim.

2

PLATNO: Visoko kakovostno bombažno platno, narejeno za trajnost, ekskluzivno za Trigano. Ten Cate and Latime platna so proizvedena v Evropi ter so debelejša in kakovostnejša od platen konkurence.

3

DVE SPALNICI: Udobni zelo veliki postelji 165x200cm z letvenim dnom: letvena postelja kakovosti avtodomov. Nudi več udobja, toplino in bolj ali manj odstranijo ves potencialen kondenz.

4

SREDINSKI PROSTOR: Majhen, ampak zelo uporaben dnevni in nočni družaben predprostor spalnic, v katerem lahko na sredino postavimo mizico, robove postelj pa imamo za sedenje, kar vam zelo popestri vzdušje. Uporabite ga lahko za družabne igre, mini jedilnico,… Nad njim boste navdušeni vsi, tako odrasli kot otroci.

1
2
3
4
1

DVE SPALNICI: Udobni zelo veliki postelji 160x205cm z letvenim dnom: letvena postelja kakovosti avtodomov. Nudi več udobja, toplino in bolj ali manj odstranijo ves potencialen kondenz.

2

DVE SPALNICI: Udobni zelo veliki postelji 160x205cm z letvenim dnom: letvena postelja kakovosti avtodomov. Nudi več udobja, toplino in bolj ali manj odstranijo ves potencialen kondenz.

3

SREDINSKI PROSTOR: Majhen, ampak zelo uporaben dnevni in nočni družaben predprostor spalnic, v katerem lahko na sredino postavimo mizico, robove postelj pa imamo za sedenje, kar vam zelo popestri vzdušje. Uporabite ga lahko za družabne igre, mini jedilnico,… Nad njim boste navdušeni vsi, tako odrasli kot otroci.

4

PREDPROSTOR: je velik in je izdelan z velikimi okni, zato je v njem vedno veliko svetlobe. Zaradi dodatnega velikega strešnega okna se poveča vnos naravne svetlobe v bivalni prostor.

Šotorska počitniška kamp prikolica Trigano Raclet Safari

Enostavna in hitra postavitev

Vašo prikolico Safari ob prihodu na lokacijo odprete enostavno v samo v dveh fazah. Najprej odprete spalnici in glavni bivalni prostor v nekaj minutah. V taki obliki lahko šotorsko prikolico Safari uporabljate v primeru kratkih postankov ali postankih čez noč.

Za kratkoročno bivanje lahko sončno platno (opcija) pritrdite neposredno na bivalni prostor, kar vam bo vzelo le pet minut. Ko pa prispete v kraj počitnikovanja, namestite tudi predprostor kamp šotorske prikolice Safari. To bo trajalo 25 do 30 minut.

Četudi potujete ali postavljate prikolico sami, brez skrbi – predprostor prikolice Safari je zasnovan tako, da ga lahko postavi samo ena oseba.

NALETNA ZAVORA

Poleg dodatne varnosti vožnje prikolice, lahko z naletno zavoro šotorsko prikolico ena sama oseba brez skrbi spušča tudi po strmem klancu navzdol.

UDOBNO BIVANJE

Udobje in prostornost

Ena od velikih prednosti Raclet Safari je udobje in prostor, ki vam ga ponuja: z 29m² in dvema velikima udobnima posteljama v velikost 165×200 cm na letveni osnovi, nudi prikolica dovolj prostora za namestitev vse družine.  Imeli boste dovolj prostora za vso vašo kamp opremo, kot tudi za igro otrok ob slabem vremenu, saj je predprostor opremljen s talno podlago vse do robov, kar vas bo zaščitilo pred slabim vremenom in vetrom.

Zračnost in hladilni efekt

Vsaka postelja je obdana z bombažnim šotorom, ki ustvarja zračno blazino med streho spalnice in streho zunanjega šotora z izolacijskim učinkom, ki omili nihanja temperature v spalnici. Prav tako so okna zasnovana tako, da je zračenje omogočeno tudi ob slabem vremenu, saj okenski nadstreški preprečujejo vdor dežja v notranjost prikolice.

KUHINJA

KUHINJSKI BLOK

Safari je na voljo s kuhinjskim blokom (opcija), pritrjenim na zadnji strani.

Kuhinjski blok ima umivalnik s pipo in tremi kuhalnimi ploščami in skladiščne predale za jedilni pribor in sestavine (ali steklenice). Dovolj prostora je tudi za majhne jeklenke. Dvodelno pokrivalo in sprednji del, ki se lahko zloži, pa bosta celoto zaščitila pred  vlago.

Kot je ta blok pritrjen na hrbtno stran, ga je mogoče uporabiti tudi med postanki na poti, ne da bi za to rabili odpreti šotor. Lahko pa kuhinjski blok postavite tudi v notranjosti predprostora ali v lepem vremenu kuhate kar na prostem.

KUHANJE MED POSTANKI

Safari je na voljo s kuhinjskim blokom (opcija), pritrjenim na zadnji strani, ki ga je mogoče uporabiti tudi med postanki na poti, ne da bi za to rabili odpreti šotor.

Šotorska počitniška kamp prikolica Trigano Raclet Safari
 • ZA DRUŽINE

  Posebej primerna za družinske počitnice, saj vam nudi kar 29m² prostora

 • ČAS POSTAVITVE

  Postavitev bivalnega prostora vam bo vzelo le pet minut. Za daljše bivanje namestite tudi predprostor kamp šotorske prikolice Safari. To bo trajalo 25 do 30 minut.

 • DVE POSTELJI

  Udobni zelo veliki postelji 200 x 165cm z letvenim dnom: letvena postelja kakovosti avtodomov. Nudi več udobja, toplino in bolj ali manj odstranijo ves potencialen kondenz.

 • PLATNO

  Visoko kakovostno bombažno platno, narejeno za trajnost, ekskluzivno za Trigano. Ten Cate and Latime platna so proizvedena v Evropi ter so debelejša in kakovostnejša od platen konkurence.

 • OKNA

  Velika okna za obilo svetlobe tudi v deževnih dneh vključujejo komarnike, tonirane panele za zatemnitev in nadstrešek, ki preprečuje vnos dežja ob odprtem oknu tudi ob slabem vremenu.

 • DODATNI PROSTORI

  Na voljo so tudi številni dodatki, ki bodo vašo šotorsko prikolico enostavno povečali in jo spremenili v pravo počitniško vilo.

Dodatna oprema

 1. M/T047B02 Set 4 koles za zunanjo kuhinjo
 2. M/O614NPS Sončno platno Safari
 3. M/O614APM Komarniki za predprostor
 4. O614BCSP Podposteljni šotor Safari Primavera
 5. M/T050F06 Comfort prevleke za blazine in žimnice
 6. O35858B Nosilec za prtljago
 7. O35866A Nosilec za shrnajevanje
 8. M/T045L98 Set amortizerjev
 9. O27156B Miza
 10. O16473B Sprednji kovček 195 L
 11. O17444B Sprednji kovček 300 L
 12. M/T047A01 Deluxe sprednji kovček 140 L
 13. M/T050N13 Offroad sprednji kovček 240 L

DIMENZIJE

VIDEO

Call Now Button

Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close